back

AIVD Lunch Lezing

10 June 2024 12:30 - 13:30
By Board
Auditorium 14
36 subscriptions
Subscribe from 26 May 2024 to 09 June 2024
Free

Only for Dutch speaking students


Op maandag 10 juni komt de AIVD langs voor een lunch lezing. Hier is een korte omschrijving over de AIVD:


De AIVD werkt met ruim 2.000 medewerkers aan de veiligheid van Nederland, door alert te zijn op risico's en gevaren. Uniek werk dat ons een grote verantwoordelijkheid en een sterke motivatie geeft om te voorkomen dat staten, organisaties of personen onze rechtsstaat tegenwerken, ondergraven of aanvallen. De AIVD is er voor de veiligheid van alle Nederlanders. Hier werk je elke dag in hechte teams aan onderzoeken die erop zijn gericht dreigingen voor de nationale veiligheid te erkennen - en te duiden. Of je maakt deel uit van een andere unit of algemene afdeling, zoals juridische zaken, HR of unit ICT, en ondersteunt op die manier de organisatie in de uitvoering van haar taken.

Welke baan je ook hebt bij de AIVD: in alle gevallen lever je vanuit jouw expertise een betekenisvolle bijdrage aan de bescherming van de Nederlandse democratische rechtsorde.


Als je meer over de AIVD wilt weten, meld je aan voor de lunch lezing!


Als je je aan meldt, krijg je één MyFuture Activity en gratis lunch!


You have to login to subscribe.

ABOUT

Intermate is the study association of the bachelor Technical Innovation Sciences, the majors Sustainable Innovation and Psychology & Technology and the masters Human Technology Interaction and Innovation Sciences.

SV INTERMATE

040-247 4430

@svintermate

SV Intermate

© 2024 - sv Intermate