back

R&D Center Alliander

8 March 2021 12:40 - 13:30
By Board 38
36/100 subscriptions
Subscribe from 18 January 2021 to 07 March 2021
Free

[Dutch only]


Een kijkje onder de grond met AR, een schakelrobot voor middenspanningstations, uren registeren via een chatbot en beeldherkenningstechnologie inzetten bij issues met de slimme meter. Dit zijn voorbeelden van innovatieve projecten die zijn bedacht en uitgevoerd in het Research Center van Alliander.


Onze HTI alumnus Emese Corbet zal in deze lezing meer uitleggen over de bovenstaande projecten die worden uitgevoerd binnen hun R&D afdeling. Er zijn vele interessante (toekomstige) projecten voor HTI & IS studenten binnen Alliander!


! Al lijkt Alliander een bedrijf gericht op SI/IS studenten, voor de R&D afdeling zijn ze ook opzoek naar P&T/HTI studenten.
De lunchlezing zal plaatvinden via Microsoft Teams, bij aanmelding zal je je en dag van tevoren de link via mail ontvangen.


Gratis lunch!

De TostCie zal weer een heerlijke lunch bereiden. Deze is op te halen in Eindhoven op 8 maart (tijd en plaats volgt). Laat ons in de comments weten of je graag een lunch wilt ophalen.*When attending this career activity, you will receive 1 MyFuture career activity


You have to login to subscribe.

ABOUT

Intermate is the study association of the bachelor Technical Innovation Sciences, the majors Sustainable Innovation and Psychology & Technology and the masters Human Technology Interaction and Innovation Sciences.

SV INTERMATE

040-247 4430

https://facebook.com/svintermate/

@svintermate

SV Intermate

© 2020 - sv Intermate