back

iTrainee Lunchlezing

19 May 2021 12:40 - 13:30
By Board
Online
18 /100 subscriptions
Subscribe from 22 April 2021 to 19 May 2021
Free

[Dutch only]


Inspiratiesessie thuiswerken– iTrainee

 

Door de coronacrisis studeren en werken we al meer dan een jaar (bijna) non-stop thuis. De eerste weken waren we nog enthousiast. We hadden weinig afleiding, geen reistijd en konden volgens een strakke planning werken. Maar inmiddels zien we ook de nadelen. Sommige mensen vinden het lastig om hun dag goed in te richten als zij thuiswerken. En anderen ervaren fysieke en/of mentale klachten van het werken aan de koffietafel.

 

Tijdens deze inspiratiesessie helpen Marloes Leeijen en Anouk Nieuwkoop van iTrainee jou om het studeren of werken vanuit huis leuker te maken. Ze delen praktische tips om gefocust te blijven en iedere dag stappen te zetten. Ze delen hun ervaringen om ervoor te zorgen dat jij je goed blijft voelen. Daarnaast ga je ook zelf aan de slag om thuiswerken en -studeren op een creatieve manier te stimuleren.

 

Schrijf je snel in! 


De lunchlezing zal online plaatsvinden via Microsoft Teams, de link hiervoor zal een dag van tevoren verstuurd worden.


Inclusief gratis lunch! De lunch is af te halen in Eindhoven, laat in de comments weten of je je graag voor de lunch wilt opgeven. Lunch is alleen mogelijk als je je voor 18-5-2021 23:59h aanmeld!


*Voor deze activiteit ontvang je 1 MFA. Meer informatie: https://myfuture.tue.nl/


You have to login to subscribe.

ABOUT

Intermate is the study association of the bachelor Technical Innovation Sciences, the majors Sustainable Innovation and Psychology & Technology and the masters Human Technology Interaction and Innovation Sciences.

SV INTERMATE

040-247 4430

@svintermate

SV Intermate

© 2024 - sv Intermate