back

Borrellezing HetEnergieBureau

7 June 2022 18:45 - 21:00
By Board
Achtseweg Zuid 159 R, 5651 GW, Eindhoven
13/3838 subscriptions
Subscribe from 23 May 2022 to 06 June 2022
Free

Het dak op bij HetEnergieBureau

Wij nodigen jullie van harte uit op ons kantoor om kennis te maken. HetEnergieBureau is een adviesbureau waar plezier in de projecten voorop staat. We zijn een groep van gemotiveerde mensen die graag maatschappelijke impact maakt. Dat doen we door lokale overheden, maar ook andere opdrachtgevers, te adviseren en begeleiden in de verduurzaming van de gebouwde omgeving, mobiliteit, beleid en participatie. Van laadinfrastructuurbeleid tot een opschalingsplan voor mobility-as-a-service, en van een warmtetransitievisie voor de stad, tot een duurzaamheidsplan voor een festival. We pakken alle projecten met veel enthousiasme op en hier zoeken we altijd nieuwe gezellige, leuke, slimme mensen voor. We komen daarom graag met jullie in contact!

 

Op 7 juni organiseren we een kennismaking bij ons op kantoor. En nog beter, we sluiten af met een borrel op ons dakterras (zie foto). Het programma is als volgt:

 

18:45 Start programma

19:00 Informatiesessie

20:00 Borrel op het dakterras

21:00 Einde programma

 

Er zullen verschillende collega’s aanwezig zijn, dus tijdens de borrel is er volop ruimte om met ons in gesprek te gaan en al je vragen te stellen!

Kijk voor een eerste indruk van ons en onze projecten ook eens op onze website: https://www.hetenergiebureau.nl/

 

Locatie: Het Podium bij MELT, op Strijp-T.

De locatie is zowel met het OV, de fiets, lopend, als met de auto goed te bereiken.

 

Het adres is:

Achtseweg Zuid 159 R

5651 GW Eindhoven

Gebouw TQ, Parkeeringang B (aan spoorzijde), Gebouwnummer 6 (zie plaatje in de bijlage), lift gaat tot MELT 6e etage, dan de deur door naar de kantoorruimte en een stukje doorlopen tot de keuken.

 

In de bijlage zit een foto van de ingang van het gebouw. Als je het niet kan vinden, kun je Tanja bellen (+31 6 57296137).


You have to login to subscribe.

ABOUT

Intermate is the study association of the bachelor Technical Innovation Sciences, the majors Sustainable Innovation and Psychology & Technology and the masters Human Technology Interaction and Innovation Sciences.

SV INTERMATE

040-247 4430

https://facebook.com/svintermate/

@svintermate

SV Intermate

© 2020 - sv Intermate