back

Oma's soep

21 October 2022 14:30 - 17:00
By Board
Eindhoven
4/3939 subscriptions
Subscribe from 28 September 2022 to 16 October 2022
Free

*Dutch only*

Oma's soep organiseert middagen waarin ze soep uitdelen aan ouderen??. Vrijdag 21 oktober doen we met Intermate mee! Dus wil jij hieraan meedoen? Schrijf je dan in! Het doel van Oma's soep is om jong en oud samen te brengen en zo de strijd tegen eenzaamheid te overwinnen. Eenzaamheid onder ouderen is een groot en groeiend probleem. Bijna de helft van alle ouderen in Nederland (1,4 miljoen mensen) voelt zich regelmatig eenzaam. Oma's Soep zet zich in voor dit maatschappelijke probleem door soep ? aan huis langs te brengen bij ouderen. Op deze manier kunnen wij ons steentje bijdragen aan het verminderen van eenzaamheid. 


Wil jij hieraan meewerken? Schrijf je in om op 21 oktober tussen 15.00 en 17.00 soep rond te brengen bij ouderen in Eindhoven! Je krijgt een lijst met ouderen en bakken gevuld met soep en in een tweetal fiets je langs de adressen. Sommige oudjes vinden het gezellig om een praatje te maken en andere zullen alleen de soep aannemen. Schrijf je dus in, alleen of samen, om eenzaamheid tegen te gaan!


Er zijn maar 12 plekjes deze vrijdag vanwege het aantal oudjes. Als er meer aanmeldingen zijn zal er een loting plaatsvinden. Als je het dan niet geworden bent kan je altijd nog op eigen initiatief een andere vrijdag meedoen!


You have to login to subscribe.

ABOUT

Intermate is the study association of the bachelor Technical Innovation Sciences, the majors Sustainable Innovation and Psychology & Technology and the masters Human Technology Interaction and Innovation Sciences.

SV INTERMATE

040-247 4430

https://facebook.com/svintermate/

@svintermate

SV Intermate

© 2023 - sv Intermate