About SGS Search

Over SGS

SGS Search is onderdeel van SGS en hét inspectiebureau voor de (duurzaam) gebouwde omgeving. Met onze omgeving als inspiratiebron, creëren we een duurzame toekomst. Met slim onderzoek naar de feiten, komen we tot praktische oplossingen. Voor uw gebouw, organisatie, product of leefomgeving. Onze specialismen zijn bouwkundige- en veiligheidsinspecties, asbest-, bodem- en energieonderzoek, complete directievoering over (duurzame) bouw-, sloop- en saneringsprojecten, duurzaam organisatieadvies en digitale en klassikale trainingen in al onze kennisgebieden.


Medewerkers aan het woord

Odile

Waar ben ik binnen SGS Search mee bezig

Bij SGS Search zit ik in het LCA (levenscyclus analyses) team. In dat team maak ik zelf LCA’s, maar ook ondersteun ik mijn collega’s bij het maken van LCA’s. Het toffe hieraan is dat je heel diep in de stof kan opgaan en allerlei verschillende producties leert kennen van verschillende producten. Dit varieert van kippenmest tot hoogspanningstransformatoren tot geluidsschermen. Super leuk en gevarieerd dus! Naast LCA’s maken heb ik ook mee mogen kijken bij BREEAM projecten. Het leuke hieraan is, dat daar ook een stuk veldwerk bij komt kijken en die afwisseling houdt het werk heel divers. Als laatste krijg ik ook de vrijheid om vraagstukken uit te werken en doe ik momenteel mee met het moonshot project. Binnen het moonshot project mag je innovatieve verbeteringen/producten/diensten bedenken die dan doorgevoerd kunnen gaan worden bij SGS Search. Kortom, het leuke is dat je alles kan doen wat je wilt doen en de vrijheid krijgt om dit op jouw manier vorm te geven!


Wat maakt het zo leuk om voor SGS Search te werken

Het LCA team, maar ook het circulariteit, energie en duurzaamheid team, is een jong team wat het erg gezellig maakt. Verder is het leuk om voor een groot en bekend bedrijf te mogen werken, dit biedt namelijk de mogelijkheid om je te ontwikkelen op verschillende duurzaamheidsvraagstukken en/of -diensten.


Wesley

Waar ben ik binnen SGS Search mee bezig

Ik ben momenteel met meerdere dingen tegelijk bezig. Zo zit ik in mijn traject om mijn certificaten te behalen voor het labelen van panden (energielabels), werk ik aan ESG (environment society governance) projecten, ontwikkel ik mee aan nieuwe diensten in lijn met de huidige trends in internationale duurzaamheid en ben ik bezig met een groot BREEAM project voor meerdere utiliteitspanden. De uitdaging en afwisseling tussen kantoor en veldwerk maakt het werk bij SGS Search leuk.

Wat maakt het zo leuk om voor SGS Search te werken

SGS Search is een groot bedrijf met veel naamsbekendheid en bereik. Daarnaast is er volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in meerdere gebieden. Voornamelijk, omdat SGS een groot scala aan diensten aanbied. Binnen de afdeling Energie wordt de leuke werksfeer mede gefaciliteerd door een jong en flexibel team.


Voor meer informatie kun je kijken op: https://www.sgssearch.nl/ABOUT

Intermate is the study association of the bachelor Technical Innovation Sciences, the majors Sustainable Innovation and Psychology & Technology and the masters Human Technology Interaction and Innovation Sciences.

SV INTERMATE

040-247 4430

@svintermate

SV Intermate

© 2024 - sv Intermate