About Xemex

Xemex, opgericht in 1996, draagt bij aan een duurzame toekomst door de ontwikkeling van innovatieve en slimme communicatietechnologie. Het bedrijf is een toonaangevende innovator in zijn sector en is momenteel marktleider in Nederland en België. Het brede productportfolio van Xemex biedt voor zowel grote als kleine energieverbruikers de nodige tools om zonne-energie, warmtepompen, EV-laden of lokale opslag veilig te monitoren. Onze oplossingen zijn ontwikkeld om zinvol en relevant te zijn, door tijdige, accurate en begrijpelijke consumentengegevens te leveren. Dit levert onze klanten een onafhankelijk en betrouwbaar inzicht in het verbruik, productie, opslag en beheer van energie.


Xemex is een innovatief en toonaangevend technologiebedrijf dat zich toelegt op slim gebruik van energie en het bieden van grensverleggende communicatieoplossingen voor het monitoren en managen van energiestromen.
 

Al meer dan 25 jaar levert Xemex vanuit Schoten (België) en Rosmalen (Nederland) haar opdrachtgevers oplossingen en producten voor het lezen en communiceren van meterdata. Xemex richt zich voornamelijk op de ontwikkeling en de productie van mobiele en vaste netwerkcommunicatieoplossingen voor slimme meettoepassingen en -oplossingen, onafhankelijk van het metertype en protocollen.

Ons brede productportfolio biedt producten en oplossingen voor verschillende soorten meters (elektriciteit, gas, water en thermisch), PV-zonne-energie, Energy Management, EV charging en ‘Home energy Monitoring’. Ons portfolio is gebaseerd op industriestandaarden zoals DLMS Cosem, M-bus en Zigbee. Onze producten verzamelen metingen in een bepaald tijdsinterval, slaan ze op en voeren – dagelijks of aanpasbaar – gegevensoverdracht uit via 2G, 3G, LTE, CDMA450, LTE450, 169 MHz. of ethernet. De producten zijn zowel standalone verkrijgbaar, alsook ingebouwd in elektriciteitsmeters. In de praktijk bewijzen ze al jarenlang hun kwaliteit en betrouwbaar.Meer informatie vindt u op onze website: https://xemex.eu/


ABOUT

Intermate is the study association of the bachelor Technical Innovation Sciences, the majors Sustainable Innovation and Psychology & Technology and the masters Human Technology Interaction and Innovation Sciences.

SV INTERMATE

040-247 4430

https://facebook.com/svintermate/

@svintermate

SV Intermate

© 2020 - sv Intermate